Voedselveiligheid en hygiëne

Voedselveiligheid en hygiëne

De betrokken organisaties dragen zorg voor een optimale hygiëne. U kunt thuis ook hygiëne in acht nemen door middel van het gebruik van schoon bestek. 
Hieronder nog enkele aanwijzingen: 
• De maaltijden worden gekoeld bij u bezorgd. Bewaar de maaltijden tot consumptie in uw koelkast. 
• De maaltijd dient voor de uiterlijke houdbaarheidsdatum te zijn genuttigd. 
• U kunt de maaltijden verwarmen in de magnetron. U prikt gaatjes in het folie en plaats de maaltijd 6 tot 7 minuten in de magnetron op 700 watt. 
• Zet alvast uw bord klaar en schep de maaltijden over op het bord. Dit eet wat prettiger. • Gooi na het eten de overgebleven
  etensresten en de kunststof (biologisch afbreekbaar) verpakking weg. 
• Bewaar geen eten om deze vervolgens weer op te warmen.

Hebt u vragen over voedselveiligheid en hygiëne dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Food Connect telefoon: 0888 – 10 10 10.